Breeder club_nettisivut

Hill's kasvattajakerhon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita Hill's koiran- ja kissanruokia sekä alustasuojat, mikrosirut ja suositut pentupakkaukset. Mikäli sinulla on kysyttävää lemmikkisi ruokintaan liittyen, voit ottaa yhteyttä eläinlääkäriimme.

Huom! Suositut pentupakkaukset ovat jälleen tilattavissa verkkokaupasta yli 25€ ylittävien ostosten yhteydessä.

Kissanpentupakkaus

Koiranpentupakkaus - Mini

Koiranpentupakkaus - Medium

Koiranpentupakkaus - Large

kissaj ja koira
biome

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome -ruoka ja sen mullistava ActivBiome+ koostumus on eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kehittämä uutuus ruoansulatuskanavan terveyden edistämiseksi.

GI Biome ruoan on kliinisesti todistettu:

• helpottavan ripulia jo 24 tunnissa
• edistävän säännöllistä suolentoimintaa
• ennaltaehkäisevän ripuleita
• ravitsevan mikrobiomia ja aktivoivan suoliston mikrobeja vapauttamaan hyödyllisiä anti-inflamatorisia yhdisteitä ja antioksidantteja ruoansulatuskanavan terveyden ja koko lemmikin hyvinvoinnin parantamiseen.

 

 

Pitkä kokemus pennuista aikuisiin kissoihin ja koiriin, on auttanut ymmärtämään, että yksikään lemmikki ei ole samanlainen. Lemmikkeillä on erilaiset tarpeet eri elämänvaiheissa.

Hill's Science Plan valikoimasta löydät ruokia lemmikkieläinten eri elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin.

Osta kissanruokia & koiranruokia

hillsspkasvattajakauppa

Nauti mahtavista eduista ja liity Hill's kasvattajaksi! Hill's Breeder Club on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville koira- ja kissakasvattajille, joilla on Suomessa rekisteröity kasvattajanimi.