hillsbreederclublogo1

Tervetuloa Hill's Breeder Club verkkokauppaan!

Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita Hill's koiran- ja kissanruokia sekä alustasuojat, mikrosirut ja suositut pentupakkaukset. Mikäli sinulla on kysyttävää lemmikkisi ruokintaan liittyen, voit ottaa yhteyttä eläinlääkäriimme.

Hill's-ravinto pohjautuu laajaan kliiniseen tutkimusnäyttöön, joten Hill'sin ruokatuotteet ovat erityisen korkealaatuisia ja vastaavat moniin erityistarpeisiin.

Huom! Kissanpentupakkaukset ovat jälleen tilattavissa verkkokaupasta yli 25€ arvoisen ostoksen yhteydessä. Koiranpentupakkaukset ovat tilattavissa arviolta viikosta 24 alkaen. Mikäli tarvit pentupakkaukset aiemmin, otathan yhteyttä: breeder.club@berner.fi

SB treats
052742002910
Dental treats
met treats
HM treats

Hill's makupalat ovat täydellinen lisä Hill's ruokavalioon. Tutustu ja osta!

biome

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome -ruoka ja sen mullistava ActivBiome+ koostumus on eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kehittämä uutuus ruoansulatuskanavan terveyden edistämiseksi.

GI Biome ruoan on kliinisesti todistettu:

• helpottavan ripulia jo 24 tunnissa
• edistävän säännöllistä suolentoimintaa
• ennaltaehkäisevän ripuleita
• ravitsevan mikrobiomia ja aktivoivan suoliston mikrobeja vapauttamaan hyödyllisiä anti-inflamatorisia yhdisteitä ja antioksidantteja ruoansulatuskanavan terveyden ja koko lemmikin hyvinvoinnin parantamiseen.

 

604457
604445
604457

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome -koiranruoka 1.5 kg (604457)

18,00 €

Osta nyt

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome -kissanruoka 1.5 kg (604445)

21,60 €

Osta nyt

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome -koiranruoka 10 kg (604458)

66,50 €

Osta nyt

 

Pitkä kokemus pennuista aikuisiin kissoihin ja koiriin, on auttanut ymmärtämään, että yksikään lemmikki ei ole samanlainen. Lemmikkeillä on erilaiset tarpeet eri elämänvaiheissa.

Hill's Science Plan valikoimasta löydät ruokia lemmikkieläinten eri elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin.

Osta kissanruokia & koiranruokia

hillsspkasvattajakauppa

Nauti mahtavista eduista ja liity Hill's kasvattajaksi! Hill's Breeder Club on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville koira- ja kissakasvattajille, joilla on Suomessa rekisteröity kasvattajanimi.