Hill’s Vet Essentials Adult isokokoisen koiran kuivaruoka, lammas-riisi 16 kg (605075)

70,50 

Lammasta ja riisiä sisältävä Hill’s Vet Essentials Adult isokokoisen koiran kuivaruoka on täydellinen yhdistelmä herkullista makua ja tasapainoista ravintoa ruoansulatusjärjestelmän terveyden tukemiseksi. Ruoan laadukas proteiini tukee lihasten terveyttä ja säädeltyt kivennäisaineet tärkeiden elinten normaalia toimintaa. Koostumus sisältää myös antioksidantteja, joiden on kliinisesti todettu tukevan luontaista vastustuskykyä sekä runsaasti Omega-6-rasvahappoja ja E-vitamiinia tukemaan ihon terveyttä ja turkin kiiltoa.

 

Etumatkalla kohti parasta elämää.

Valmistamme ruoat laadukkaimmista raaka-aineista. Kyseisten raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintopitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

Ostamalla tämän tuotteen ansaitset 71 bonuspistettä
Tuotetunnus (SKU): 605075 Osasto:

Lisätiedot

Paino 16 kg
Koostumus

Maissa, vehnä, lampaanlihajauho (9%), panimoriisi (8%), maissigluteenijauho, soijavalkuainen, eläinrasva, lihauute, kasviöljy, pellavansiemen, kivennäisaineet.

100% takuu

Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Vet Essentials -ruoista; jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Suositellaan

1-5 vuoden ikäiset täysikasvuiset isokokoiset koirat. Tämä ruoka sopii myös kastroiduille koirille.

Ruokintaohjeet

Annostele ruoka tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi ja mikäli syötät tätä ruokaa ensimmäistä kertaa, sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.