Hill’s Vet Essentials Adult keskikokoisen koiran kuivaruoka, lammas-riisi 2 kg (605071)

14,70 

Lammasta ja riisiä sisältävä Hill’s Vet Essentials Adult  keskikokoisen koiran kuivaruoka on täydellinen yhdistelmä herkullista makua ja tasapainoista ravintoa ruoansulatusjärjestelmän terveyden tukemiseksi. Ruoan laadukas proteiini tukee lihasten terveyttä ja säädeltyt kivennäisaineet tärkeiden elinten normaalia toimintaa. Koostumus sisältää myös antioksidantteja, joiden on kliinisesti todettu tukevan luontaista vastustuskykyä sekä runsaasti Omega-6-rasvahappoja ja E-vitamiinia tukemaan ihon terveyttä ja turkin kiiltoa.

 

Etumatkalla kohti parasta elämää.

Valmistamme ruoat laadukkaimmista raaka-aineista. Kyseisten raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintopitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

Ostamalla tämän tuotteen ansaitset 15 bonuspistettä
Tuotetunnus (SKU): 605071 Osasto:

Lisätiedot

Paino 2 kg
Koostumus

Maissa, vehnä, lampaanlihajauho (9%), panimoriisi (8%), maissigluteenijauho, soijavalkuainen, eläinrasva, lihauute, kasviöljy, pellavansiemen, kivennäisaineet.

100% takuu

Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Vet Essentials -ruoista; jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Suositellaan

1-6 vuoden ikäiset täysikasvuiset keskikokoiset koirat. Tämä ruoka sopii myös kastroiduille koirille.

Ruokintaohjeet

Annostele ruoka tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi ja mikäli syötät tätä ruokaa ensimmäistä kertaa, sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.