Hill’s Vet Essentials Adult kissan märkäruoka, kana & lohi 12×85 g (605039)

14,25 

Kanan ja lohen makuiset Hill’s Vet Essentials Adult kissan märkäruoka-annospussit ovat täydellinen yhdistelmä herkullista makua ja tasapainoista ravintoa ruoansulatusjärjestelmän terveyden tukemiseksi. Ruoan laadukas proteiini tukee lihasten terveyttä ja säädeltyt kivennäisaineet auttavat ylläpitämään virtsateiden terveyttä. Koostumus sisältää myös antioksidantteja, joiden on kliinisesti todettu tukevan luontaista vastustuskykyä sekä runsaasti Omega-6-rasvahappoja ja E-vitamiinia tukemaan ihon terveyttä ja turkin kiiltoa.

Lue lisää ruokintasuosituksista sekä ravintosisällöstä

 

Etumatkalla kohti parasta elämää.

Valmistamme ruoat laadukkaimmista raaka-aineista. Kyseisten raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintopitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

Ostamalla tämän tuotteen ansaitset 15 bonuspistettä
Tuotetunnus (SKU): 605039 Osasto:

Lisätiedot

Paino 1.020 kg
Koostumus

Kana: Liha- ja eläinperäiset tuotteet (kana 30 %), kasviperäiset tuotteet, viljat, erilaisia sokereita, kivennäisaineet, kasvivalkuaistiivisteet, munat ja munavalmisteet, öljyt ja rasvat.

Lohi: Liha- ja eläinperäiset tuotteet (kana 30 %), kasviperäiset tuotteet, viljat, erilaisia sokereita, kivennäisaineet, kasvivalkuaistiivisteet, munat ja munavalmisteet, öljyt ja rasvat.

100% takuu

Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Vet Essentials -ruoista; jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Suositellaan

1-7-vuotiaat aikuiset kissat

Ruokintaohjeet

Annostele ruoka tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi ja mikäli syötät tätä ruokaa ensimmäistä kertaa, sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.