Hill’s Vet Essentials Adult koiran säilyke, kana & vihannekset 12×363 g (605036)

36,00 

Mureaa kanaa ja vihanneksia sisältävä Hill’s Vet Essentials Adult -säilyke on täydellinen yhdistelmä herkullista makua ja tasapainoista ravintoa ruoansulatusjärjestelmän terveyden tukemiseksi. Ruoan laadukas proteiini tukee lihasten terveyttä ja säädeltyt kivennäisaineet tärkeiden elinten normaalia toimintaa. Koostumus sisältää myös antioksidantteja, joiden on kliinisesti todettu tukevan luontaista vastustuskykyä sekä runsaasti Omega-6-rasvahappoja ja E-vitamiinia tukemaan ihon terveyttä ja turkin kiiltoa.

 

Etumatkalla kohti parasta elämää.

Valmistamme ruoat laadukkaimmista raaka-aineista. Kyseisten raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintopitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 605036 Osasto:

Lisätiedot

Koostumus

Kana (17%), sianliha, porkkanoita, riisitärkkelys, perunatärkkelys, erilaisia sokereita, kuivattu sianlihaproteiini, hernelese, ruskea riisi, hernejauho, herneet, kivennäisaineet, lihauute, pellavansiemen, kanaliemijauho, kuivattu peruna, kuivattu pinaatti. Vihanneksia yhteensä 4,5%.

100% takuu

Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Vet Essentials -ruoista; jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Suositellaan

1-6 vuotiaat aikuiset keskikokoiset koirat

Ruokintaohjeet

Annostele ruoka tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi ja mikäli syötät tätä ruokaa ensimmäistä kertaa, sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.