Hill’s Vet Essentials Kitten Growth kuivaruoka, kana 1.5 kg (8666U)

17,93 

Kananmakuinen Hill’s Vet Essentials Kitten Growth kuivaruoka on edistyksellistä ravintoa, joka täyttää kissanpentujen viisi keskeistä terveystarvetta kasvuun ja kehitykseen kolmen viikon iästä lähtien. Ruoan koostumus sisältää kliinisesti vaikuttavaksi todistetetun pitoisuuden DHA:ta ja antioksidantteja oppimiskyvyn ja immuniteetin kehitykseen. DHA (dokosaheksaeenihappo) on aivojen välttämätön rakenneosa, jota luontaisesti esiintyy emon maidossa. Kun tiineelle ja imettävälle nartulle annetaan Vet Essentials Kitten Growth -ruokaa, pennut saavat suuren määrän DHA:ta ennen vieroitusta.  Kun ruokaa syötetään pennuille vieroituksen jälkeen, pennut saavat lisää DHA:ta  koko sen kriittisen ajan, jolloin aivot ja silmät kehittyvät.

Keskeiset terveystarpeet kasvuun ja kehitykseen:

  • Immuunijärjestelmä: Kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja sekä korkea E-vitamiinipitoisuus tukee tervettä immuunijärjestelmää
  • Ruuansulatus: Helposti sulava proteiini ja kuitujen tasapaino tukee ruuansulatuskanavan terveyttä
  • Virtsatiet: Auttaa ylläpitämään virtsateiden terveyttä säätelemällä kivennäisaine- ja pH-tasapainoa
  • Suunhoito: Tarkka vitamiini- ja kivennäisainetasapaino hampaiden terveeseen kehitykseen
  • Iho ja turkki: Korkea omega-6-rasvahappopitoisuus edistää ihon terveyttä ja turkin kiiltoa

 

Etumatkalla kohti parasta elämää. 

Valmistamme ruoat laadukkaimmista raaka-aineista. Kyseisten raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintopitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

Ostamalla tämän tuotteen ansaitset 18 bonuspistettä
Tuotetunnus (SKU): 8666U Osasto:

Lisätiedot

Koostumus

Kana (30%) ja kalkkunanlihajauho (siipikarjaa yhteensä 47%), maissi, eläinrasva, kuivattu juurikasmassa, kivennäisaineet, kalaöljy, lihauute, pellavansiemen.

100% takuu

Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Vet Essentials -ruoista; jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Suositellaan

Kissanpennut, vieroituksesta 1 vuoteen sekä tiineet ja imettävät kissat.

Ruokintaohjeet

Annostele ruoka tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi ja mikäli syötät tätä ruokaa ensimmäistä kertaa, sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.