Ale!

Science Plan Canine Adult Mobility Medium 3 kg

22,09  14,30 

Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Chicken on erityisesti tarkoitettu tukemaan aktiivista liikkuvuutta ja nivelten terveyttä koirilla. Sisältää omega-3-rasvahappoja ja kliinisesti todistettuja antioksidantteja.

Tärkeimmät edut: Todistetusti tehokasta ravintoa, joka auttaa tukemaan koirasi aktiivista liikkuvuutta. Todistetusti tehokasta ravintoa tukemaan nivelten joustavuutta. Lisätty L-Karnitiinia, joka auttaa rasvan muuntumista energiaksi ja vähentää näin painon lisääntymistä ja nivelten rasittumista. Auttaa myös ylläpitämään rasvatonta lihasmassaa nivelten tukemiseksi. Terveet nivelet auttavat helpottamaan liikkumista. Sisältää reilusti Omega-3 rasvahappoja. Valmistettu korkealaatuisista ja maukkaista raaka-aineista.

Koostumus with Chicken: Jauhettu maissi, vehnä, siipikarjanlihajauho, soijajauho, eläinrasva, lihauute, pellavasiemen, maissigluteenijauho, hernelesejauho, kalaöljy, kasviöljy, kalsiumkarbonaatti, L-karnitiini, jauhettu riisi, tauriini, suola, vitamiinit ja hivenaineet. Luontaisesti säilötty tokoferolisekoituksella ja sitruunahapolla.

tuotetunnus (SKU) 8089 Osasto: