Ale!

Science Plan VetEssentials Puppy 2 kg

19,90  15,92 

Edistyksellistä ravintoa terveeseen kasvuun ja kehitykseen sekä vahvistamaan immuunijärjestelmää. Sisältää runsaasti kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja ja DHA:ta.

Science Plan™  VetEssentials™ Puppy –ruuassa on käytetty runsaasti DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), joka on aivojen ja silmien välttämätön rakenneosa ja jota luontaisesti esiintyy emon maidossa. Antamalla tiineille ja imettäville nartuille Science Plan™  VetEssentials™ Puppy -ruokaa pennut saavat suuren määrän DHA:ta ennen vierotusta. Kun ruokaa syötetään pennuille vierotuksen jälkeen, pennut saavat lisää DHA:ta koko sen kriittisen ajan kun aivot ja silmät kehittyvät.

Keskeisimmät hyödyt

  • Immuunijärjestelmä: Kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja sekä korkea E-vitamiinipitoisuus tukee tervettä immuunijärjestelmää
  • Elinvoima: Huolellinen kivennäisaine- ja omega-3-rasvahappotasapaino luuston ja nivelten terveeseen kehitykseen
  • Ruuansulatus: Helposti sulavaa proteiinia ja kuitujen tasapaino tukee ruuansulatuskanavan terveyttä
  • Suunhoito: Tarkka vitamiini- ja kivennäisainetasapaino hampaiden terveeseen kehitykseen
  • Iho ja turkki: Korkea omega-6-rasvahappopitoisuus edistää ihon terveyttä ja turkin kiiltoa

Koostumus: Maissi, kanan- (30%) ja kalkkunanlihajauho eläinrasva, kuivattu juurikaskuleike, lihauute, maissigluteenijauho, kalaöljy, kivennäisaineet, panimoriisi, vitamiinit, hivenaineet ja beetakaroteeni. Sisältää luonnollisia antioksidantteja (tokoferolisekoituksen).

tuotetunnus (SKU) 8690U Osasto: