Ale!

Science Plan™ VetEssentials™ Puppy Large Breed 12 kg

79,90  63,92 

Edistyksellistä ravintoa terveeseen kasvuun ja kehitykseen sekä vahvistamaan immuunijärjestelmää. Sisältää runsaasti kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja ja DHA:ta.

Science Plan™ VetEssentials™ Puppy Large Breed -ruuassa on käytetty runsaasti DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), joka on aivojen ja silmien välttämätön rakenneosa ja jota luontaisesti esiintyy emon maidossa. Antamalla tiineille ja imettäville nartuille Science Plan™ VetEssentials™ Puppy Large Breed -ruokaa pennut saavat suuren määrän DHA:ta ennen vierotusta. Kun ruokaa syötetään pennuille vierotuksen jälkeen, pennut saavat lisää DHA:ta koko sen kriittisen ajan kun aivot ja silmät kehittyvät.

Keskeisimmät hyödyt

  • Immuunijärjestelmä: Kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja sekä korkea E-vitamiinipitoisuus tukee tervettä immuunijärjestelmää
  • Elinvoima: Huolellinen kivennäisaine- ja omega-3-rasvahappotasapaino luuston ja nivelten terveeseen kehitykseen
  • Ruuansulatus: Helposti sulavaa proteiinia ja kuitujen tasapaino tukee ruuansulatuskanavan terveyttä
  • Suunhoito: Tarkka vitamiini- ja kivennäisainetasapaino hampaiden terveeseen kehitykseen
  • Iho ja turkki: Korkea omega-6-rasvahappopitoisuus edistää ihon terveyttä ja turkin kiiltoa

Koostumus: Maissi, kanan- (30%) ja kalkkunanlihajauho (yhteensä siipikarjanlihaa 47%), eläinrasva, lihauute, maissigluteenijauho, kuivattu juurikasleike, selluloosa, kalaöljy, kivennäiset, kasviöljy, riisi, vitamiinit, hivenaineet ja beetakaroteeni. Sisältää luonnonantioksidantteja (tokoferolisekoituksen).

tuotetunnus (SKU) 1726N Osasto: