Hill’s Science Plan Vet Essentials Puppy Growth pienikokoisen koiran kuivaruoka, kana 7 kg (2439N)

46,20 

Edistyksellistä ravintoa, joka täyttää koiranpentujen viisi keskeistä terveystarvetta kasvuun ja kehitykseen neljän viikon iästä lähtien. Kliinisesti vaikuttavaksi todistettu pitoisuus DHA:ta ja antioksidantteja oppimiskyvyn ja immuniteetin kehitykseen.

Science Plan™ VetEssentials™ Puppy Mini -ruuassa on runsaasti DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), joka on aivojen välttämätön rakenneosa ja jota luontaisesti esiintyy emon maidossa. Kun tiineelle ja imettävälle nartulle annetaan Science Plan™ VetEssentials™ Puppy Mini -ruokaa, pennut saavat suuren määrän DHA:ta ennen vieroitusta.  Kun ruokaa syötetään pennuille vieroituksen jälkeen,pennut saavat lisää DHA:ta  koko sen kriittisen ajan, jolloin aivot ja silmät kehittyvät.

Keskeiset hyödyt

  • Immuniteetti: Kliinisesti vaikuttavaksi todettu pitoisuus antioksidatteja ja runsaasti E-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään tervettä vastustuskykyä.
  • Elinvoima: Täsmällisesti tasapainotettu määrä kivennäisaineita ja omega-3 –rasvahappoja edistämään terveiden luiden ja nivelten kehitystä pienikokoisten rotujen pennuilla.
  • Ruuansulatus: Auttaa ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä ja ulosteiden kiinteyttä.
  • Suun ja hampaiden terveys: Täsmällisesti tasapainotettu määrä vitamiineja ja mineraaleja edistämään hampaiden tervettä kehitystä pienikokoisten rotujen pennuilla.
  • Iho & karvapeite: Korkea omega-6 –rasvahappopitoisuus edistää ihon terveyttä ja karvapeitteen kiiltoa.

Koostumus: Maissi, kanan- ja kalkkunanlihajauho, eläinrasva, kuivattu juurikasleike, lihauute, maissigluteenijauho, kalaöljy, kivennäiset, vitamiinit, hivenaineet, panimoriisi, L-tryptofaani, tauriini, beetakaroteeni. Sisältää luonnollisia antioksidantteja (tokoferolisekoituksen).

Tuotetunnus (SKU): 2439N Osastot: ,