Hill’s Science Plan VetEssentials Kitten kissan kuivaruoka, kana 3 kg (9311U)

27,04 

Edistyksellistä ravintoa kissanpennun terveeseen kasvuun ja kehitykseen sekä vahvistamaan immuunijärjestelmää. Sisältää runsaasti kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja ja DHA:ta.

Keskeisimmät hyödyt

  • Immuunijärjestelmä: Kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja sekä korkea E-vitamiinipitoisuus tukee tervettä immuunijärjestelmää
  • Ruuansulatus: Helposti sulava proteiini ja kuitujen tasapaino tukee ruuansulatuskanavan terveyttä
  • Virtsatiet: Auttaa ylläpitämään virtsateiden terveyttä säätelemällä kivennäisaine- ja pH-tasapainoa
  • Suunhoito: Tarkka vitamiini- ja kivennäisainetasapaino hampaiden terveeseen kehitykseen
  • Iho ja turkki: Korkea omega-6-rasvahappopitoisuus edistää ihon terveyttä ja turkin kiiltoa
  • Science Plan™ VetEssentials™ Kitten -ruuassa on käytetty runsaasti DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), joka on aivojen välttämätön rakenneosa ja jota esiintyy luontaisesti emon maidossa. Antamalla tiineille ja imettäville emokissoille Science Plan™ VetEssentials™ Kitten -ruokaa, pennut saavat suuren määrän DHA:ta ennen vierotusta. Kun ruokaa syötetään pennuille vierotuksen jälkeen, pennut saavat lisää DHA:ta koko sen kriittisen ajan kun aivot ja silmät kehittyvät.

 

Koostumus: Kanan- (45%) ja kalkkunanlihajauho, maissi, eläinrasva, kivennäisaineet, kalaöljy, lihauute, kuivattu juurikasleike, pellavansiemen, vitamiinit, lysiini, panimoriisi, tryptofaani, tauriini ja beetakaroteeni. Sisältää luontaisia antioksidantteja (tokoferolisekoituksen).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9311U Osastot: ,